– Jag är helt säker på att den kommer att avslutas med en superkonsert på Globen, säger Katrin Zytomierska om den satsning hon gör med Robin Bengtsson på den nya hemsidan.
– Jag är helt säker på att den kommer att avslutas med en superkonsert på Globen, säger Katrin Zytomierska om den satsning hon gör med Robin Bengtsson på den nya hemsidan.

Startar sajt med ”Idol”-favoriten

 Katrin Zytomierska och ”Idol”-Robin B startar en sajt ihop. Bloggdrottningen ska göra flickfavoriten till rockstjärna.

– Han är grym. Jag bara kände att ”jag vill göra något med den här killen, han ska vara kvar i rampljuset”, säger Katrin Zytomierska till Metro.
Tillsammans blir de an­siktena utåt för www.katrinsgoodiebag.se som lanseras om en vecka. Sajten är uppdelad i tre delar. Dels kommer de varje vecka att tävla ut ett antal sponsrade goodiebags, dels kommer de själva att synas.
– Jag kommer att ha en massa roliga grejer för mig, både rörligt och text. Han kommer både att blogga, videoblogga och sjunga. Vi får följa med honom när han giggar på turnéer. Och så kommer vi så klart att göra roliga saker tillsammans, mer än så kan jag inte säga just nu, säger Katrin Zytomierska.
Duon fann varandra under höstens ”Idol”. Robin B norpade en tredjeplats och Katrin var omdebatterad programledare för ”Idol: Eftersnack” i TV 400.
– Vi klickade egentligen på en gång. Vi tycker om varandra. Sedan tycker ju jag att han är väldigt söt och charmig, så jag började typ flirta med honom. Men det är verkligen med glimten i ögat, han är ju 18 och jag 31, säger hon.
Till skillnad från Kevin Borg och Johan Palm som redan börjat spela in sina skivor har Robin B inget skivkontrakt – än.
– Läsarna ska få följa med på hans resa. Och jag är helt säker på att den kommer att avslutas med en superkonsert i Globen, säger Katrin Zytomierska.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset