I januari födde Kim Tucci femlingar.
I januari födde Kim Tucci femlingar.

Kim och Vaughn Tucci från Australien hade redan två barn tillsammans när de väntade påökning. Och när den kom var den inte liten – de blev föräldrar till femlingar.

Erin Elizabeth
Erin Elizabeth
Erin Elizabeth

Det var i januari i år som Kim och Vaughn Tucci från staden Perth i Australien fick femlingar. Fyra döttrar, Penelope, Beatrix, Allie och Tiffany och sonen Keith kom till världen, skriver Daily Mail.

Nu delar paret med sig av sina femlingar med bilder från en professionell fotografering med fotografen Erin Elizabeth. Bilderna togs när bebisarna var nio veckor gamla.

Kim och Vaughn Tucci medverkade i det brittiska tv-programmet 60 minutes där de pratade om hur det är att få fem barn samtidigt. De berättar att barnen matas åtta gånger om dagen och att de byter ungefär 350 smutsiga blöjor – varje vecka.

LÄS MER: Nadja, 24, födde tre barn – på 18 månader

Trots utmaningarna är det dock en sak som är säker: Familjen har aldrig varit lyckligare.

– Det var ingen som trodde att jag kunde göra det här, men det kunde jag. Jag tror att det här är första gången som jag verkligen är stolt över mig själv, säger Kim Tucci i 60 minutes.

En insamling har startats på internet för att för att hjälpa familjen – med att köpa ett tillräckligt stort fordon som får plats med alla barnen.

LÄS MER: Annegret, 65, väntar fyrlingar: ”Jag har erfarenheten”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Familj