Här är de nya tröjorna för Team Vitality, Hashtag united och Fnatic i Fifa 18.
Här är de nya tröjorna för Team Vitality, Hashtag united och Fnatic i Fifa 18.

Glöm Barcelona, Real Madrid och Östersund. I Fifa 18 har du möjlighet att spela i esportorganisationernas tröjor i stället. 

MISSA INTE: Alla avsnitt av Esport-tv hittar du här!

Allt fler stora sportorganisationer har skaffat esportfilialer med Fifa-spelare de senaste åren. Bland annat har Fnatic, kända för sina svenska topplag i Counter strike och League of legends, ett samarbete med AS Roma sedan en tid tillbaka.

För att nämna några har klubbar som PSG, Ajax och Manchester United också hakat på trenden.

LÄS MER: Metro förutspår CL-resultatet – med hjälp av Fifa-proffs

Därför känns det inte riktigt som en överraskning att esporten tar en ännu större plats i spelet nu när Fifa 18 nu står för dörren. I den nya upplagan, som släpps den 29 september, har du nämligen möjlighet att spela i esportorganisationernas tröjor i Ultimate team.

Förutom Fnatics Fifa-tröjor finns också Liquid och Hashtag United, där Sveriges bäste Fifa-spelare Ivan ”Boraslegend” Lapanje spelar, representerad bland de nya plaggen. Samt Team Vitality vars League of legend-lag coachas av svensken Jakob ”Yamatocannon” Mebdi.

LÄS MER: Fnatic FIFA-satsar – med AS Roma

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset