Två veckor kvar till julafton och inte ett enda paket fixat? Klappa inte ihop. Metros Martin Hansson ger dig alla tips du behöver – i alla prisklasser. Här är de bästa julklapparna till honom.

Att köpa julklappar till honom upplever många som svårast. Men tänk om.
Oavsett om det är pappa, brorsan, polaren eller pojkvännen du letar klappar till så gör det enkelt för dig.
Skippa inredningsprylarna, småkrafset och tomtemuggarna och tänk efter vad han verkligen behöver.
Har han tappat smartphonen i golvet tre gånger under det snart gånga året? Köp då ett mobilskal som är både snyggt och smart för telefonen.
Om du inte känner honom tillräckligt bra så uppskattas alltid en väl utvald bok, ett stiligt kortfodral ­i skinn, en lyxig kashmir­tröja, en doft eller varför inte ett par nya vassa köks­knivar?
Den julklapp som jag är övertygad om är mest uppskattad är en upplevelse. Oavsett om det är en middag ute, en helg i valfri europeisk stad, biljetter till en fotbollsmatch eller konsert. En mästerlig julklapp till han som redan har allt och du vill tillbringa mer tid tillsammans med.
Tills sist; fem bra tips att ha i bakhuvudet när du ger dig ut i julklappsruschen är: En stilren skjorta, ett par löparstrumpor, en extern hög­talare, en grooming­­produkt eller ett fint armband.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset