Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Manchester United. Svensken har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med den engelska storklubben, något som både klubben och Zlatan bekräftar.

Den svenske superstjärnan spelade förra säsongen i Manchester United. När han ådrog sig en allvarlig knäskada i Europa League-matchen mot Anderlecht i april trodde många att det var hans sista framträdande för klubben.

Zlatan hade då ett ettårskontrakt med klubben, som inte förlängdes när det gick ut tidigare i somras.

LÄS MER: Zlatan fick 1,6 miljoner kronor i bonus – per mål

Men nu är det bekräftat – han ska tillbaka. Svensken har kommit överens om ett nytt ettårskontrakt med Manchester United.

– Vi är överlyckliga över att Zlatan är på väg tillbaka och vi är lika överlyckliga över att ha fått tillbaka hans ambition och erfarenhet. Efter hans bidrag förra säsongen förtjänar han vår tillit, säger tränaren José Mourinho till klubbens hemsida.

Instagram har Zlatan själv bekräftat nyheten – på ett alldeles eget sätt. Han har publicerat en bild där han bryter arm med vad som ser ut att vara en djävul, med den tillhörande texten ”I UNITED it”.

Till Manchester Uniteds hemsida säger Zlatan att han är tillbaka för att ”avsluta det han påbörjat”.

LÄS MER: Zlatan: Att ge upp är inte ett alternativ

När Zlatan är fullt rehabiliterad från sin knäskada och redo för spel är fortfarande oklart, men enligt uppgifter i brittisk press siktar svensken på comeback i oktober.

Zlatan spelade 46 matcher och gjorde 28 mål för Manchester United förra säsongen.

I UNITED it @manchesterunited

Ett inlägg delat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset