Kronprinsessparets nya video där prins Daniel springer genom en hinderbana tillsammans med Estelle har gjort succé världen över. ”Adorable” skriver Daily Mail om klippet.

Det var genom den ideella organisationen GEN-PEP som kronprinsessparet laddade upp videon för en vecka sedan.

I klippet springer Estelle och Daniel tillsammans genom en hinderbana som de själva har byggt upp. Bakom kameran står kronprinsessan Victoria.

– Det handlar om att visa hur enkelt det kan vara att skapa lite rörelseglädje. Hon kiknar ju av skratt för att hon tyckte det var väldigt kul, särskilt när jag jagade henne lite grann, säger prins Daniel till Metro.

Klippet har gjort succé världen över. Brittiska Daily Mail, nederländska De Telegraaf och amerikanska E! News är bara några av medierna som har tagit upp videon.

GEN PEP

Generation Pep (GEN-PEP) är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som tillsammans med aktörer från hela samhället vill driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus.

Metro är en av GEN-PEP:s samarbetspartners.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset