Enligt flera vittnen drämde kocken stekpannan som var full av kött och sås i huvudet på servitören. (Bilden har inget samband med artikeln)
Enligt flera vittnen drämde kocken stekpannan som var full av kött och sås i huvudet på servitören. (Bilden har inget samband med artikeln)

Det började som ett bråk mellan dem som sedan urartade. Enligt ett av vittnena var händelsen "det värsta han sett", skriver Göteborgs-Posten.

Det var före jul för två år sedan som ett bråk mellan kocken och servitören urartade, skriver Göteborgs-Posten. När servitören gick till kassan för att ta hand om en avhämtning av mat kom kocken farande med en stekpanna full med varm mat. Flera av restaurangens gäster såg hur kocken slog servitören i huvudet med stekpannan så att den varma maten flög åt alla håll. Servitören föll till golvet. 

LÄS MER: Lista: Här är de värsta jobben 

– Det svartnade för ögonen och jag kunde inte se på några sekunder. Jag visste inte vad som hänt mig. Jag fick sås och kött på mig, det var kött överallt, säger servitören i förhör. 

En person som blev vittne till händelsen säger i förhör att det var det värsta han sett. 

– Hur man kan kränka en människa på detta sätt? Jag jobbar som ordningsvakt och ser mycket i min yrkesroll. Detta känns allvarligt, säger han i förhör.

LÄS MER: 23 dog av förgiftade sötsaker

Polis tillkallades och nu åtalas kocken för misshandel, skriver tidningen. Kocken nekar till brottet, som menar att han blev upprörd för att servitören tog ett privatsamtal och reagerade genom att slänga mat i väggen som sedan stänkte ner servitören, skriver tidningen. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott