Varenda sak på Sina Ahadis kontor var inslagen i papper.
Varenda sak på Sina Ahadis kontor var inslagen i papper.

När Sina Ahadi kom till jobbet på måndagsmorgonen fick han en ordentlig julklapp av kollegorna: Hela sitt kontor inslaget i papper.

Privat
Privat

Det var spända kollegor som mötte chefen Sina Ahadi när han kom in till jobbet på Gothia towers på måndagsmorgonen, vilket Aftonbladet var först att skriva om.

– De lurade in mig på kontoret ganska snabbt. När jag kom in såg jag först att det var väldigt glansigt. Varenda liten sak var paketerad. Tavlan, magneter, min kostym, mina skor, en penna, varende krona för sig. Fläkten, bordet, stolen. Allting, säger Sina som jobbar som front office manager på Gothia towers.

Vad tänkte du när du kom in på kontoret?
– Först var jag mest chockad, sen tänkte jag som chef att de har haft alldeles för lite arbete under jul. Men man blir glad också, personalen tyckte att det var väldigt roligt.
 

►LÄS MER: Chefen bjuder sina anställda på semester – åker de inte blir de utan lön


Efter tre timmar hade Sina fortfarande bara fått bort hälften av pappret.

– De säger att det inte tog så lång tid att slå in allt, jag gissar att de var många som höll på med det samtidigt.

Och kollegorna var nöjda med sin kupp efteråt.

– De avslöjar inga namn, men de tycker att det är fruktansvärt roligt. De går runt och skrattar och det första alla som börjar sina skift gör är att kolla min reaktion.
 

►LÄS MER: På den här arbetsplatsen jobbar de anställda i ett enormt bollhav


Kommer du att ge igen på något sätt?

– Något måste jag ju kontra med, vi får se om det blir på lönesamtalet eller om det blir något roligare, säger Sina och skrattar.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset