Johan Glans och David Batra.
Johan Glans och David Batra.

18 komiker, programledare och författare gör showen ”Humorkalaset” i höst. David Batra utlovar något utöver det vanliga. "Man kommer få se något man aldrig sett tidigare. Vad som helst kan hända", säger han till Metro.

”Humorkalaset” beskrivs som en ”unik showkväll” med komikereliten.

Johan Glans, Ann Westin, Özz Nûjen, Måns Möller, David Batra och Robin Paulsson är några av alla som kommer att medverka i showen.

Både David Batra och Johan Glans, som är ute på egna stand up-turnéer, pratade om att de saknade att framträda i grupp.

– Man flänger runt och sitter ensam på hotellrummet i Umeå efter sin föreställning, och det har varit jättekul, men det där med att vara ett gäng som uppträder tillsammans var det många som saknade, så jag tänkte att vi måste göra en sådan show i år. Men det blir en enda bara, en exklusiv grej, säger David Batra.

LÄS MER: ”Här kan du se komikerna 2018”

Men det är inte enbart komiker som kommer att vara med i showen.

– Det är kul att bjuda på lite överraskningar och oväntade grejer, och att även ha med folk som inte är renodlade ståupp-komiker. Som publik kan man ju undra vad de personerna ska göra. Man kommer få se något man aldrig sett tidigare. Vad som helst kan hända.

Vad kan publiken förvänta sig?

– De kan förvänta sig ett smörgåsbord av trams, och kanske lite eftertanke också.

Johan Glans beskriver i ett pressmeddelande ”Humorkalaset” som ett stort knytkalas och säger att han ser fram emot att skratta tillsammans med publiken.

”I bland vill man bara ställa till med en stor fest för en kväll för att göra livet gladare! Särskilt i november brukar man behöva en positiv energikick. ”Humorkalaset” blir som ett stort knytkalas där alla tar med sina bästa roligheter.”

”Humorkalaset” kommer att äga rum på Stockholm Waterfront den 12 november. Biljetterna släpps måndag den 23 april klockan 10:00.

LÄS MER: ”Bästa stand up-komedierna på streamingtjänsterna”

De här medverkar i showen:

Kristoffer Appelquist, David Batra, Frida Boisen, Hasse Brontén, Carin da Silva, Johan Glans, Messiah Hallberg, Thomas Järvheden, Martin Lagos, Navid Modiri, Måns Möller, Özz Nûjen, Alexandra Pascalidou, Robin Paulsson, Kristina “Keyyo” Petrushina, Jesper Rönndahl, Jenny Strömstedt, Ann Westin.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om komiker