Hundarna Kala och Keira räddades från en säker död tack vare denna underbara kram.
Hundarna Kala och Keira räddades från en säker död tack vare denna underbara kram.

På tisdagen var det deadline för valparna Kala och Keira, bokstavligen. Om de inte hittade ett hem den dagen skulle de bli avlivade på härbärget där de bodde. Men kramen räddare deras liv.

Malena Evans

"Inga ord kan beskriva hur lyckliga vi är", skriver Angels Among us Pet Rescue.

På tisdagen var det deadline för valparna Kala och Keira, bokstavligen. Om de inte hittade ett hem den dagen skulle de bli avlivade på härbärget där de bodde, skriver Time magazine.

Då grep djurräddarsällskapet Angels Among Us i amerikanska delstaten Georgia in. De publicerade en bild på de fyrbenta vännerna, där den ena ger den andra en varm kram, som för att säga ”allt kommer att ordna sig.” Och det gjorde det.

Hjälp en hemlös hund att hitta ett hem – genom Tinder

Bilden lades ut på deras Facebooksida – som har drygt 711 000 följare – med ett rop på hjälp utformat som om det kom från hundarna själva. ”Vi är så rädda här inne. De som jobbar här på härbärget ser hur rädda vi är men de sa precis till varandra att i dag är vår sista dag”, stod det i meddelandet som tog Kalas röst.

Två timmar och sex minuter senare hade båda hundarna fått en ny husse. ”Vi har just fått höra från vår Angels-frivillige att Kala och Keira sitter säkert i en bil på väg till en veterinär”, skriver de på sin sida.

Ekorren Ekko och hunden Fia har blivit bästa vänner

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset