Familjen väntade sig ett Xbox, men i stället fick de bara en lapp där det stod att paketet hade lämnats i en låda utanför huset. Övervakningsfilmerna visar dock något helt annat.

Kurt, 13, i Hull i England skulle få en överraskning av sin pappa Paul. På readagen Black Friday beställde han spelkonsolen Xbox, men ingen konsol kom – i stället fick familjen en lapp där det stod att de inte varit hemma när leveransen skulle ske, och att budet i stället hade lämnats i en låda utanför huset.

Problemet var bara att inget paket fanns i lådan. Som tur var hade familjen övervakningskameror.


►LÄS MER: Här stjäl äldre man pucken – mitt framför ögonen på pojken

– Jag trodde inte att någon härifrån skulle ha tagit den så jag tänkte att det måste ha varit något som åkt förbi, säger Paul Kerswill till Daily mail.

Och på sätt och vis hade han rätt. På övervakningsfilmen syns budmannen gå fram till huset, utan något paket men med en lapp i handen. Han försvinner kort därefter i ilfart till sin bil och kör illa kvickt därifrån.

– Han gick bara ur sin skåpbil, gick fram till ytterdörren för att lämna lappen sen stack han.


►LÄS MER: Vuxen man stal 10-årings majblomme-pengar

När Paul kontrollerade försändelsen via hemsidan stod det att paketet var levererat. Beställningen gjordes via Amazon, som nu har gett familjen pengarna tillbaka. Föraren i budbilen har också blivit avstängd tills utredningen är färdig.

Men Kurt och hans pappa är ändå upprörda över blåsningen.

– Det är synd för det här förstörde verkligen överraskningen för honom. Jag var ganska upprörd för jag försökte verkligen hålla det hemligt för honom, säger Paul.

►LÄS MER: Sexbrottsling stal skolbuss – försökte plocka upp barn

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset