Överfallet inträffade under höstfesten i den tyska staden Erding (bilden).
Överfallet inträffade under höstfesten i den tyska staden Erding (bilden).

Mamman och dotterns kamp ledde till att övergreppet kunde stoppas – och mannen hittas.

Den 37-åriga kvinnan var på väg hem med sin 17-åriga dotter från höstfestivalen i tyska Erding när de upptäckte att de var förföljda av en ung man. Deras magkänsla sa att det var något som inte stod rätt till.

– Mamman och dottern började springa för att komma undan ett stundande brott, säger en talesman för polisen i Erding till Tageszeitung

En bit fram hann mannen ifatt kvinnorna, fattade tag i den 37-åriga kvinnan och försökte kyssa henne på munnen. Det blev en kamp och samtidigt kom dottern till undsättning. 

► LÄS MER: Lurade hem dotterns våldtäktsman och torterade honom till döds

För att få bort mannen från mamman slog 17-åringen mannen hårt med sin handväska. I samma ögonblick hade mannen försökt pressa in tungan i den andra kvinnans mun och det slutade med att hon bet av honom en bit av tungan. 

Det räckte för att få bort mannen och nu var det han som flydde. Mamman och dottern sprang till sin bil och larmade polisen.

När polisen kontaktade räddningstjänsten fick de veta att en man förts bort i ambulans med en allvarlig skada i munnen. Efter övergreppsförsöket hade mannen gått tillbaka till festivalområdet, men kollapsat utanför ett tält, kraftigt blödandes från munnen. 

En patrull skickades till sjukhuset och hittade en 23-årig man, som på tisdagsmorgonen begärts häktad, rapporterar Tageszeitung. Eftersom mannen lämnat blodspår på brottsplatsen är bevisläget gott.

Kvinnorna klarade var chockade, men klarade sig med skrubbsår, meddelar polisen i Bayern på sin webbsida.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott