Mannen stoppade in gurkan i kvinnans mun och lämnade sedan rummet.
Mannen stoppade in gurkan i kvinnans mun och lämnade sedan rummet.

En tysk man har dömts till skyddstillsyn efter att hans älskarinna dött under en sexakt. Paret använde en gurka under akten som kvinnan sedan kvävdes med.

Mannen och kvinnan träffades 2009 och hade en sexuell relation. För två år sedan, i juli 2014, träffades de i mannens våning i tyska staden Mannheim när hans fru och barn var bortresta. Efter att ha druckit stora mängder alkohol började de ha sex, skriver tyska Bild.de. 

LÄS MER: Låtsades ringa från SCB ställde intima frågor om sex

Eftersom de inte hade några dildos till hands kom de på idén att de kunde använda en gurka som sexleksak. Efter sexakten stoppade mannen in gurkan i kvinnans mun. Det började då ryka från kött de glömt i stekpannan i köket så mannen gick dit. 

I förhör har han uppgett att han tror att älskarinnan lämnades ensam i mer än tio minuter, med gurkan i munnen. Enligt förhör ska han gett hunden mat och rökt en cigarett på balkongen. När han kom tillbaka vara älskarinnan död. 

LÄS MER: De måste berätta om hur de har sex – för att få stana i Sverige 

Enligt rättsläkarna hade flera gurkbitar fastnat i halsen och kvinnan hade kvävts. 

Åklagaren menade att mannen skulle dömas till två års skyddstillsyn utöver två års fängelse för dråp. Men domaren menade att det var en olyckshändelse. 

– Min klient var inte medveten om faran. Båda var vana vid den här typen av sex. Offret var inte bunden och när han gick i från henne antog han att hon kunde ta bort gurkan, saäger mannens advokat Patrick Senghaus. 

Den 40-årige mannen dömdes till 20 månaders skyddstillsyn för vållande till annans död och ett skadestånd på 6000 euro. 

LÄS MER: Fängelse för 152 sexbrott mot barn 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset