Polisens kvicktänkthet räddade kvinnan.
Polisens kvicktänkthet räddade kvinnan.

Kvinnan fördes bort av tre okända män från en krog i Malmö. Men en listig polis lyckades överlista männen och kvinnan kunde fritas.

En kvinna i 30-årsåldern var på en krog i Malmö på onsdagskvällen när hon plötsligt började känna sig väldigt påverkad av något preparat hon menar att hon inte har tagit själv.

Därefter blir hon bortförd i bil av tre okända män. Hon lyckas ringa sin pojkvän som anade att något var fel och kontaktade polisen, rapporterar Sydsvenskan.


►LÄS MER: 23-åring drogade sin flickvän – för att kunna spela mer tv-spel

En kvinnlig polis ringde upp den drogade kvinnan, men i stället tar en man över telefonen. Poliskvinnan låtsas då i stället vara en vän till kvinnan och frågar mannen om hon också får komma på festen, vilket mannen var positivt inställd till.

Två kvinnliga poliser bytte då om till civilkläder och åkte till platsen där männen och den drogade kvinnan befann sig, och ytterligare polispatruller följde med för att gripa de tre männen på plats.


►LÄS MER: Polisen: Så vet du att du blivit drogad på krogen

Kvinnan hade då lyckats ta sig ut ur lägenheten på egen hand och hon hittades i närheten.

– Hon var helt snurrig och inte talbar, hon var mycket påverkad av någonting, säger Lars Förstell, presstalesperson vid Malmöpolisen, till Sydsvenskan.

Männen, som är i 25-30-årsåldern, är nu misstänkta för människorov och polisen kommer att undersöka fler liknande brott som eventuellt kan ha kopplingar till männen.

►LÄS MER: Sabina, 26, bjöds på drink – blev drogad och våldtagen

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott