Kvinna slängde lottorad – visste inte att det var miljonvinst Kvinnan hade ingen aning om att hon prickat in en jackpot.
Kvinna slängde lottorad – visste inte att det var miljonvinst Kvinnan hade ingen aning om att hon prickat in en jackpot.

Många som spelar på lotto har uppenbarligen tappat tron på att de faktiskt kan vinna. Så verkar fallet ha varit även för denna kvinna.

En kvinna i Kentwood, USA, fick en trevlig överraskning efter att hon pratat med personal i sin lokala butik. Personalen upplyste om att någon hade köpt en lottorad med miljonvinst i maj, men ingen hade hämtat ut prispengarna.

LÄS MER: Man träffades av blixten – och vann 6 miljoner på lotto

Efter det gick hon hem och rotade igenom gamla högar med papper, och där fann hon raden som hon hade köpt flera månader tidigare utan att kontrollera. När hon sedan jämförde siffrorna insåg hon att hon hade prickat in en jackpot.

Hon gömde sin rad i en chokladask till dess att hon åkte för att hämta ut sin vinst, skriver lotteriet på sin hemsida. Sedan kunde hon rulla hem en miljon dollar (8,4 miljoner kronor) rikare.

LÄS MER: Arbetslös mamma vann 404 miljoner på lotto – nu vill hon köpa en häst

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset