"Du kommer få fortsätta äta ditt kött", skriver Andreas i ett svar till en annan insändare.
"Du kommer få fortsätta äta ditt kött", skriver Andreas i ett svar till en annan insändare.

Ingen ska ta ifrån dig möjlig­heten att äta ”döda djur på grillen”, skriver insändarskribenten Andreas som svar till "En som älskar att äta kött och känna lukten av grillat kött".

Detta är en insändare. Det är personen som skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Insändarskribenten ”En som älskar att äta kött och känna lukten av grillat kött” skrev en insändare om att hen tröttnat på allt gnäll från ”extrema veganer”.

I ärlighetens namn verkar det vara du som behöver någon form av psykisk hjälp då du verkar extremt arg på, ja, vaddå egentligen?
Vad ”extrema veganer” gör, skriver, äter eller säger borde inte röra dig i ryggen. Men du blir så otroligt kränkt att du blir arg. 
Jag själv är vegan och har aldrig stött på personerna du ­beskriver i din insän­dare.Var hittar du personerna? Vilka tidningar ­läser du?

LÄS MER: Cissi Wallin: Vi som envisas med att äta kött borde tvingas att döda maten själva

Det känns faktiskt som att du letar efter något att vara arg på i bitterhetens namn. Jag är genuint ledsen för din skull, att du känner att du behöver sprida ilska, hårda ord och anklagelser om psykisk ohälsa för att din egen bitterhet har nått oanade höjder.

Du kommer att få fortsätta äta ditt kött, jag lovar. Så släpp lite på din bitterhet och var lite glad i stället, för ingen skall ta ifrån dig möjligheten att äta ­”döda djur på grillen” som du skriver. Vad andra ­anser borde inte vara relevant för dig.

LÄS MER: Svenskarna förbrukar rekordmycket kött

Nu är det snart sommar, och jag önskar att den blir allt annat än bitter för dig! Good luck och låt oss veganer vara utomhus precis ­lika mycket som du. Den enda ”extrema” personen i det här är du!

Andreas

LÄS MER: Köttbondens fru blev vegan – räddade alla djuren

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset