The Darkness är förband till Lady Gaga i kväll när hon spelar i  Ericsson Globe i Stockholm klockan 19.30.
The Darkness är förband till Lady Gaga i kväll när hon spelar i  Ericsson Globe i Stockholm klockan 19.30.

I kväll intar Lady Gaga Ericsson Globe i Stockholm för Sverigekonsert nummer två. Förbandet The Darkness hyllar stjärnan. – Hon är rolig, talangfull och superintelligent, säger Justin Hawkins.

Det brittiska glamrockbandet The Darkness – som återförenades förra året – är på världsturné med Lady Gaga. Det var stjärnan själv som bad dem bli hennes förband. 

– Hon sa att hon kunde se att vi älskar musiken vi spelar och det var viktigt för henne, säger sångaren Justin Hawkins och fortsätter:

– Vi funderade i ungefär 15 sekunder innan vi sa ja.

The Darkness, som nyligen släppte albumet ”Hot cakes”, säger att de stortrivs på turnén och går in för att göra varje spelning ”minnesvärd”. 

Trots att bandet levt nära superstjärnan under turnén har de inte sett någon annan sida av Lady Gaga än den hon visar för fansen när hon står på scenen. 

– Det som slagit mig när jag tillbringat tid med Lady Gaga är att hon är samma person på scen som utanför scen. Det är fantastiskt. Hon är rolig, talangfull, superintelligent och har riktigt intressanta åsikter, säger Justin Hawkins.
 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Weekend