Packar alltid mellanrumsborstar och kollar i gratiskorgen. Drömmer om Afrika och Antarktis.

 Bästa resminnet…
– Det är nog första gången jag var i New York. Det var precis efter att jag gjort klart den första filmen, runt 1980. Det är en mäktig stad. Som alla andra ungar såg jag amerikanska filmer. När vi kom dit såg det precis ut som det gör på film. Det var maffigt. 

Värsta resminnet…
– Det var när jag skulle flyga till Malmö och blev tagen för terrorist. Det berodde på flera parametrar. Dels var det en dansk besättning som inte visste vem jag var. Sen var det en äldre dam som tyckte att jag såg ut som Norbert Kröcher (tysk terrorist som planerade att kidnappa Anna-Greta Leijon på 70-talet reds. anm.). Planet stack inte i väg och efter 20 minuter kom två civilklädda snutar. Den ena snuten kände igen mig från ”Trazan och Banarne”. Jag blev rätt upprörd efteråt. Aftonbladet hade löpsedeln: ”Trazan tagen som terrorist”.
 
Drömresemål…
– Afrika har jag kvar. Jag skulle gärna göra Sydafrika och safaribiten i Kenya. Det finns lite kvar att plocka. 
 
Det packar jag alltid ner i resväskan…
– Det beror på vart jag ska resa. Hygienartiklar, Swiss army knife och mellanrumsborstar tar jag med mig. Eller något annat universalverktyg. 
 
Det första jag gör på hotellrummet…
 – Inspekterar. Jag snokar runt och tittar vad de har tänkt att jag ska använda för schampo i den där gratiskorgen. 
 
Restipset…
– Det beror på person men jag skulle hemskt gärna följa med en expedition till Antarktis och ligga på en båt och mala och titta på isbjörnar. 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset