Kvinnan försvann natten mellan måndag och tisdag.
Kvinnan försvann natten mellan måndag och tisdag.

45-åriga Lena Wesström försvann från sitt hem i Örebro. Ingen har hört från henne sedan i måndags kväll. Nu går polisen ut med namn och bild – och vädjar om tips.

Det var på tisdagsmorgonen som polisen fick kännedom om ärendet. En kvinna var försvunnen från sitt hem i Örebro. Först rubricerades ärendet som ett försvinnande, men polisen misstänkte snart att kvinnan kunde ha blivit kidnappad.

Nu har polisen i Örebro gått ut med namn och bild på kvinnan i hopp om att få in värdefulla tips.

”Mellan den 14-15 maj försvann Lena Wesström från sitt hem i Örebro. Okänt hur hon var klädd. Lena är 45 år, 164 cm lång”, skriver polisen på sin sajt.

Metros reporter är på plats i området. Ytterdörren till kvinnans bostad är avspärrad. Avspärrningar är även gjorda på dörrarna vid en villa några hundra meter från kvinnans bostad.

Flera grannar avböjer att kommentera, men en kvinna som bor i området och som vill vara anonym säger.

– Jag såg en polisbil här i tisdags. Jag läste om kidnappningen. Det är otrevligt.

LÄS MER: Man förhördes om misstänkta kidnappningen – lämnade sedan landet

Det var anhöriga till kvinnan som larmade polisen. Senast någon hade kontakt med henne ska ha varit vid 11-tiden på måndagskvällen.

En person har varit anhållen under en kortare period tidigare i veckan, men släpptes. Enligt uppgifter till Metro ska en man ha förhörts av polisen under veckan för att sedan lämna landet.

Om du har ett tips till polisen kan du höra av dig på telefonnummer 114 14.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset