Leslie Jones har inget att dölja. Arkivbild
Leslie Jones har inget att dölja. Arkivbild

Leslie Jones efter nätattackerna: "Om jag vore bra på datorer skulle jag inte slösa det på nättrollande utan hacka Tinder och radera andra tjejers dejtingprofiler.".

Nu slår "Ghostbusters"-stjärnan tillbaka efter nätattackerna som drabbade henne i somras.

I augusti blev Leslie Jones hemsida hackad och nakenbilder och personuppgifter, inklusive hennes pass och körkort, publicerades innan hemsidan togs ner. Nätbrottslingar borde dock ha vettigare saker att ägna sig åt, sade stjärnan i ett inslag helgens "Saturday night live" och gav några kreativa förslag.

– Om jag vore bra på datorer, skulle jag inte slösa det på nättrollande. I stället skulle jag göra något vettigt, som till exempel att förnya mitt körkort hemifrån. Jag skulle hacka mig in på (dejtingappen) Tinder och radera alla andra tjejers profiler, så att den enda ni ser är mig.

Hon säger också att det inte är någon idé att hacka henne, eftersom hon inte har något att dölja:

– Jag är mycket bekväm med den jag är. Jag är som en öppen bok. Jag förvarar min porr i en folder märkt "porr". Om ni vill se Leslie Jones naken, fråga bara, sade hon och hälsade sina hackare att "ni kan inte skämma ut mig mer än jag redan skämt ut mig själv".

– Min brandvägg är en galen subba med en skyffel, sade hon.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset