Den svenska stjärnans nummer har stött på problem.
Den svenska stjärnans nummer har stött på problem.

Eurovision drar igång på tisdag och på torsdag är det Benjamin Ingrossos tur att ställa sig på scenen. Men den svenska stjärnans nummer har stött på problem, skriver Aftonbladet.

Det är scenljus som lyste bakom Benjamin Ingrosso under Melodifestivalen som visat sig vara svårt att återskapa i Lissabon, staden där Eurovision går av stapeln i år. Enligt Sveriges delegationschef Karin Gunnarsson finns inte rätt utrustning på plats, skriver Aftonbladet.

– Den här looken vi har i Melodifestivalen, det är ett speciellt filter som inte finns här på plats, så vi får använda oss av det de har här för att göra det bästa av det, säger hon till tidningen.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso efter kritiserade Eurovision-klippet: ”Har gråtit”

Produktionen har försökt återskapa rätt ljus på flera olika sätt men misslyckats med att hitta rätt glöd.

– Vi försöker tweaka upp det här så att vi får maximal effekt av det vi kan få här på plats, säger Karin Gunnarsson.

Men ljusstrulet har inte påverkat Benjamin Ingrosso framträdanden under genrepen.

– Nej, jag har inte tänkt på det alls. Jag är helt inne i min egen zon när jag fokuserar. När de håller på med sina ljusrör så står jag och bara tänker på helt annat, säger han till Aftonbladet.

Det är sedan tidigare känt att Ingrosso även kommer att tvinga ändra i sången under sitt nummer. De förinspelade stämmor han använde sig av i Melodifestivalen är nämligen inte tillåtna i Eurovision.

LÄS MER: Albin Johnsén: Varför hatar så många artister Melodifestivalen?

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset