Todd är precis som en av hundarna – förutom att han är en räv.

– Han kommer upp med svansen viftande när jag ska mata honom och rullar runt för att bli kliad på magen, berättar matte Emma D’Sylva, 25, för Daily Mail. 

När han bara var fyra månader gammal togs räv-valpen omhand av Emma, från Stanfield i England, efter att de tidigare ägarna inte kunnat ta hand om honom. Emma lät Todd umgås med hennes labradorer Sky och Oakley och i dag är det knappast någon som tänker på att han är en räv och inte en hund. Minst av allt Todd själv. 

– Han liknar en hund men är lite mer hyperaktiv. Han kommer överens med mina två hundar och vill leka med dem hela tiden, säger hon till Daily Mail. 

LÄS MER: Jo, du kan faktiskt ha den här som husdjur i Sverige

Men på vissa sätt är det tydligt att Todd inte är ett tamdjur – även om han är född i fångenskap. Han gillar inte att vara inomhus långa stunder och bor i en specialbyggd inhägdnad utomhus.

I Storbritannien finns det ingen lag som säger att du inte får ha en räv som husdjur, men om du är sugen på att ha en räv i Sverige kommer du dessvärre att bli besviken. Enligt Jordbruksverket är räven inte ett husdjur man får ha som privatperson. Inte heller korsningar mellan vilda hunddjur – som räven är – och tamhundar är tillåtna.

Bulls
Bulls
Bulls
Bulls
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset