Rodrigo Alves, 34, har fler än 300 000 följare på Instagram.
Rodrigo Alves, 34, har fler än 300 000 följare på Instagram.

Rodrigo Alves, 34, är känd som en ”mänsklig Ken-docka”. Nu säger han att han överväger att göra ett könsbyte i framtiden för att bli en mänsklig Barbie, skriver brittiska Metro.co.uk.

Rodrigo Alves har genomgått 60 plastikoperationer och hundratals andra ingrepp i sin strävan att se ut som en Ken-docka. Efter att nyligen ha varit gäst hos en italiensk talkshow fick Alves höra av en annan gäst att han mer såg ut som Barbie än som Ken.

– En dag, när jag är äldre, kanske jag genomför ett könsbyte och blir Barbie, svarade han då, skriver Metro.co.uk.

Anledningen är att Alves hellre blir en ”snygg äldre kvinna” än en gammal ”saggy” man.

LÄS MER: ”26-åriga Paris vill se ut som Barbie – har opererat sig för 300 000 kronor”

34-åringen har tidigare sagt att det inte är lätt att vara en mänsklig Ken-docka.

– Det kräver konstant underhåll. Bitar faller av och behöver repareras då och då, har han tidigare sagt till Daily Mail.

Han har hittills spenderat 360 000 pund, nästan 4 miljoner kronor, på operationerna som bland annat inkluderar flera näsoperationer, fettsugning, sexpack-implantat och botox.

The Sun rapporterar att Rodrigo Alves kommer att avlägsna sex stycken revben i sin nästa operation för att få en mindre midja.

LÄS MER: ”Ny undersökning: Så många vill skönhetsoperera sig”

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset