Förra veckan hade webbtv-programmet ”Fråga mig” premiär, då Zara Larsson var gäst. Nu är det Måns Zelmerlöws tur att sätta sig i frågestolen. Givetvis tog Metro pulsen på honom inför programmet.

Vilken är den värsta frågan du fått från en journalist under dina år i branschen?
– Det var en gång en journalist som fått höra att jag blivit tagen i tullen med en jäkla massa knark på Arlanda. Och det hade jag ju absolut inte.

Du har kallats Mums Mums i bra många år nu. Är det jobbigt?
– Nej, jag tycker det är rätt kul. Mums Mums är ju rätt gott.

Tycker du själv att du är mums mums?
– Nej. Det är klart att jag hellre velat vara något coolare. Typ… jag vet inte vad det skulle vara, men något som inte är fullt så sött som Mums Mums. Men jag kan acceptera det ändå.

Är du på väg mot en coolare image?
– Jag vill ju det. Men jag vettefan. Jag hade ett år, i fjol, som jag tänkte att nu ska jag bli bad boy. Men det gick ju inte alls. Nu har jag nog hittat ett mellanting där jag inte går omkring i fluga på 7-eleven varje dag men ändå inte försöker se medvetet cool ut.

Har du några kompex?
– Ja. För min kropp. Röven är jag inte helt nöjd med. Jag har en fotbollsröv som jag tycker är lite plufsig. Jag skulle vilja ha en fastare röv.

När discohånglade du senast?
– Det var nog för en och en halv vecka sedan.

Vilken är den största baksidan med att vara en offentlig person?
– Det innebär lite mer ångest efteråt, när man discohånglat.  

Du ska snart representera Sverige i Eurovision. Hur har hanterat anklagelserna om plagiat som figurerat?
– Den om låten tyckte jag inte var så jobbig. När jag suttit och jämfört låtarna kan stämningen och uppbyggnaden kan mycket väl vara i samma land. Men tonmässigt finns det inte ens två eller tre toner som är samma. Däremot tycker jag att plagiatanklagelserna mot streckgubben var lite jobbiga. För där kände jag att det är svårt att säga. Det är fifty fifty om det är plagiat eller ej. Så tog vi det säkra för det osäkra och klädde om honom för Eurovision.

Vad ska du finslipa på inför Eurovision?
– Jag har inte varit på gymmet på tre veckor så jag måste verkligen tillbaka.

Göra någonting åt den där plufsiga hängrumpan?
– Ja, alltså herregud (skratt).

Ställ din fråga till Måns nedan

Live Blog Fråga Måns Zelmerlöw vad du vill
 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset