Måns Zelmerlöw är nästa person att sätta sig i ”Fråga Mig”-fåtöljen. Det är det sista han gör innan Eurovision-finalen i Wien så passa på att ställa dina frågor i live-tv.

Senast gjorde Zara Larsson succé i ”Fråga Mig”-fåtöljen där hon bland annat avslöjade vad hon tjänar och att hon hade blöja tills hon var sju. 

Nästa gäst är ingen mindre än Måns Zelmerlöw. Det blir hans sista framträdande innan han drar iväg till Eurovision-finalen i Wien. Upptakten inför finalen har kantats av plagiatanklagelser mot Måns bidrag ”Heroes”.

–  När jag suttit och jämfört låtarna kan stämningen och uppbyggnaden kan mycket väl vara i samma land. Men tonmässigt finns det inte ens två eller tre toner som är samma, säger Måns till Metro om anklagelserna. 

”Mums Mums”, som han brukar kallas, är mer orolig för sin form inför finalen och klagar på att han har en ”plufsig fotbollsröv”.

– Jag har inte varit på gymmet på tre veckor så jag måste verkligen tillbaka.

Räkna med fler ärliga svar när Måns sätter sig i fåtöljen på måndag. Passa på att ställa din fråga till Måns innan och under sändningen. De vassaste kommer att ställas i live-tv där han bara har en enda chans att ducka – tofsen.

Live Blog Fråga Måns Zelmerlöw vad du vill
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset