Våldtäkten skedde natten till flickans 15-årsdag.
Våldtäkten skedde natten till flickans 15-årsdag.

En 36-årig kvinna i Australien höll fast sin 15-åriga dotter medan hennes partner våldtog henne. Nu har en domstol i Queensland dömt kvinnan till sju års fängelse skriver News Mail Australia.

Mamman viskade i dotterns öra att hennes partner ville ha sex med henne. Sedan drog hon av flickans trosor och höll fast henne medan partnern våldtog. Våldtäkten skedde natten till flickans 15-årsdag.

Domaren Michael Shanahan anser enligt News Mail Australia att våldtäkten är ett ”väsentligt brott mot förtroendet mellan en mor och hennes dotter”. Kvinnan höll fast dottern och ignorerade hennes rop på hjälp och önskan om att de skulle sluta.

► LÄS MER: Experterna slår hål på sex myter om våldtäkter

Efter våldtäkten som skedde i april förra året ska flickan ha blivit tillsagd att inte berätta om händelsen för någon skriver International Business Times. Den 36-åriga kvinnan och hennes partner har nu dömts till sju år vardera för våldtäkten.

”Hon gjorde motstånd och sa åt dig att sluta” sa Michael Shanahan under rättegången enligt News Mail Australia.

► LÄS MER: Tio nej och ett okej är inte samtycke

Han sa också att han inte såg någon skillnad på det brott som begåtts av den 36-åriga kvinnan och partnern även om partnern utfört den fysiska våldtäkten.

När uppgifter från händelsen lästes upp i domstol torkade den 36-åriga kvinnan, som är mamma till sex barn, tårar från sitt ansikte skriver News Mail Australia.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott