En mamma i Ohio i USA finansierade sitt drogmissbruk genom att låta langaren våldta dottern. (Flickan på bilden har inget samband med artikeln)
En mamma i Ohio i USA finansierade sitt drogmissbruk genom att låta langaren våldta dottern. (Flickan på bilden har inget samband med artikeln)

En kvinna i USA har dömts till fängelse efter att hon låtit en droglangare våldta hennes 11-åriga dotter för pengar. ”Det här är överlägset det värsta som avhandlats i denna domstol”, sa domaren i rätten i Ohio, USA.

Den 32-åriga kvinnan i delstaten Ohio, USA, har erkänt att hon låtit sin langare våldta och misshandla hennes 11-åriga dotter. I bland fick langaren även filma sina övergrepp, skriver Washington Post. 

I utbyte fick kvinnan pengar till att köpa heroin. 

LÄS MER: Mamma brände sitt barn med tändare – dömd till fängelse 

Flickan ska ha tvingats till olika former av samlag och sexuella handlingar med den 40-årige mannen. I rätten har det även framkommit att mamman efter övergreppen ”belönat” flickan med heroin. 

– Jag kan helt ärligt säga att, under de tre och ett halvt år jag har suttit här, så är det här det överlägset värsta som avhandlats i denna domstol, sa domaren Leslie Ghiz vid domstolen enligt Washington Post. 

LÄS MER: Karla: Jag våldtogs 43 200 gånger

Övergreppen ska ha skett vid fyra tillfällen mellan februari och juni 2014. Mamman dömdes häromdagen till 51 års fängelse för medhjälp till våldtäkt, människohandel och för att ha utsatt sitt barn för fara. Myndigheterna fick kännedom om övergreppen när flickan flyttade till sin pappa i juni 2014, som bor i en annan delstat. 

LÄS MER: DEBATT: Till dig som våldtog min dotter

Flickan som nu är 13 år bor i dag med sin pappa och styvmor. Hon uppges vara i dåligt psykiskt skick som hon får vård och medicinering för. Det finns tvivel kring att flickan kommer att hämta sig från händelserna och övergreppen.  

Den misstänkta langaren är åtalad och väntar nu på sin rättegång. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott