Avsändaren till det anonyma brevet tycker att den nyblivna mamman publicerar alldeles för mycket om sin dotter på Facebook. Bilden har ingenting med texten att göra.
Avsändaren till det anonyma brevet tycker att den nyblivna mamman publicerar alldeles för mycket om sin dotter på Facebook. Bilden har ingenting med texten att göra.

När den nyblivna 33-åriga mamman delade med sig av sin dotter i sociala medier tröttnade hennes vänner. ”Vi är SÅ TRÖTTA på dina uppdateringar om varje liten sak som din dotter gör”, skrev avsändaren.

Den nyblivna 33-åriga mamman från Perth i Australien lägger regelbundet ut bilder på sin lilla dotter på Facebook, skriver Daily Mail. En dag kom det plötsligt ett handskrivet brev på posten.

Brevet, som var anonymt, ska ha varit skrivet att någon som uppenbarligen är vän med henne på Facebook.

”Jag och några av tjejerna är SÅ TRÖTTA på dina uppdateringar om varje liten sak som din dotter gör”, skriver den anonyma avsändaren.

– Först blev jag bara chockad och trodde att brevet var ett skämt. Jag läste det flera gånger. Jag skakade av ilska över tanken på att någon av mina så kallade vänner kunde vara så hjärtlös och feg att inte ens skriva under med sitt namn, säger mamman till Daily Mail Australia.

I brevet skriver de att de trodde att hon skulle ”lugna ner sig” med uppdateringar kring dottern efter någon månad – men att det bara fortsätter.

”Hon har på sig nya kläder, okej – ta en bild och skicka den PRIVAT till personer som gav kläderna till henne, inte till alla!”

”Stanna upp och tänk till, om alla mammor lade upp så mycket skräp om sina barn är jag säker på att du hade tröttnat rätt snabbt.”

När ilskan hade lagt sig kunde mamman och hennes sambo till slut skratta åt det.

– De här personerna har uppenbarligen så mycket fritid att de kan sitta och prata om mitt facebookanvändande. Det är ganska sorgligt egentligen.

Hon vet inte vem det är som ligger bakom brevet, men vill att författaren till brevet ska veta att händelsen inte kommer få henne att må dåligt – och att hon kommer fortsätta posta bilder på Facebook.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset