En sex sekunder lång video där en man syns använda en kanin som fotboll chockerar nu hela Spanien. Nu letar polisen efter mannen, som i videon syns sparka iväg kaninen samtidigt som han skriker ”Cristiano Ronaldo”.

Varning för starka bilder.

En man söks nu av spansk polis efter att en video, där han syns använda sig av en kanin som en fotboll, kommit att bli viral i landet.

LÄS MER: Misstänks ha plågat lodjur

I den sex sekunder långa videon syns en man sparka iväg en kanin som en fotboll. Samtidigt skriver han ”Cristiano Ronaldo”.

”Hjälp oss att fånga honom! Vi letar efter den här själlösa mannen som synts sparka en kanin”, skrev den spanska statspolisen, Policía Nacional, på Twitter under tisdagen.

Videon kom först att delas via Whatsapp men publicerades under söndagen på Youtube där den sedan dess fått över 350 000 visningar.

Som El Mundo skriver är det i skrivande stund oklart vem mannen är eller var han befinner sig, men enligt tidningen verkar den ha varit inspelad någonstans på den spanska landsbygden.

Huruvida kaninen dött eller skadats är ännu oklart. Enligt El Mundo kan mannen komma att dömas till upp till fyra månaders fängelse för sparken.

LÄS MER: Nej, den här videon visar inte en ko som plågas för att producera mer mjölk

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om djur