En 24-årig man från Brisbane i Australien, filmade sig själv när han bet av en råttas huvud och lade upp videon på Facebook. ”Vi kommer att hitta honom” säger Djurrättsorganisationen RSPCA Queensland.

I videon som lades upp i tisdags häver mannen i sig flera vodkashots varpå han får ett slag i ansiktet och en stol kastad mot sig av två oidentifierbara personer. Därefter plockar han upp en råtta ur en kartong och biter av huvudet på djuret och sväljer det, skriver The Telegraph

Videon har visats mer än 200 000 gånger, och i kommentarsfältet har folk rasat och även hotat mannen med våld.

”Vad fick dig att göra detta?” skriver en person. ”Vad fick du ut av detta, det är bara sjukt och inhumant”, skriver en annan.

►LÄS MER: Killing kidnappades från djurpark – brändes och våldtogs

Trots den massiva kritiken är 24-åringen inte ångerfull. 

”Det var en råtta som jag skulle mata min orm med, den skulle ändå dö. Jag gav kroppen till min orm sen, så den gick inte till spillo”, skriver mannen som svar på kritiken och fortsätter:

”Jag dödade den råttan tio gånger snabbare än ormen. Jag är säker på att ni har råttgift och musfällor i era hem just nu. Så sluta bete er som ett gäng fegisar och acceptera näringspyramiden”, skriver han. 

►LÄS MER: Erik har sex med djur: ”Jag följer inte lagen”

Djurrättsorganisationen RSPCA Queensland har tagit del av videon och ser mycket allvarligt på händelsen.

– Vi hoppas få tag på uppgifter om gärningsmannen så snart som möjligt. Vi kommer att fånga honom säger Michael Beatty på RSPCA, till The Telegraph. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott Djur