Mannen var död när polis och ambulans kom till platsen. Arkivbild.
Mannen var död när polis och ambulans kom till platsen. Arkivbild.

En man i Värmland har dött efter att ha fallit från en balkong på åttonde våningen skriver Expressen. "Vi tror att det är en olycka" säger Bjarne Andersson hos Värmlandspolisen till tidningen.

Polisen fick enligt  Expressen larmet strax efter klockan sex på lördagsmorgonen. En man hade då fallit från en balkong på åttonde våningen i ett lägenhetshus i Kristinehamn i Värmland. Polis och ambulans var snabbt på plats men mannen konstaterades då vara död.

– Vi tror att det är en olycka, vi har ingen misstanke om brott i nuläget, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl hos polisen till Expressen.

► LÄS MER: Farid, 27, räddade två barn vid bostadsbrand

Mannen hade sällskap i lägenheten när olyckan inträffade. Strax innan mannen föll från balkongen ska personen ha hört mannen ropa på hjälp. När hen kom ut på balkongen hängde mannen i balkongräcket och kort därefter ska han ha tappat greppet och fallit ner uppger polisen.

– Han hängde på balkongräcket på utsidan av balkongen. Kompisen försökte få upp honom men det gick inte, säger Bjarne Andersson till Expressen.

► LÄS MER: Bebis begravdes i rasmassor efter jordbävning – överlevde

Enligt polisen kommer det att hållas fler förhör under lördagen. Dels med personen som fanns i lägenheten men också med andra personer som innan händelsen befunnit sig i bostaden för att få en bild av händelseförloppet skriver Expressen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott