"Låt mig göra en sak tydlig, jag skäms inte över mig kropp."
"Låt mig göra en sak tydlig, jag skäms inte över mig kropp."

När kvinnan var ute och joggade med sin man saktade en bil till jämte henne. En man började häckla henne för hennes vikt samtidigt som låten "Fat girls (you are beautiful) spelades i bilen. Här är hennes hyllade öppna brev till mannen.

En kvinna i Barnsley, England, hade bestämt sig för att sätta igång och motionera, kanske tappa några kilo inför ett 10 kilometerslopp. Men när hon var ute på en av sina löprundor tidigare i augusti var hon med om någon hon aldrig tidigare upplevt.

En man åkte förbi med sin bil, saktade in, vevade ner rutan och började skämta om att hon var tjock, samtidigt som Mikas låt ”Big girl (You are beautiful)” spelades, skriver Elle.se. Detta har lett till att hon skrev av sig i ett öppet brev på Facebook som har delats över 20 000 gånger.

LÄS MER: Tinderdejten skrev att Michelle var för tjock – här är hennes hyllade svar

”Ett öppet brev till idioten som tyckte att det var ok att häckla mig med tjockis-skämt när jag var ute och sprang i går”, skriver hon, och fortsätter.

”Din kommentar var sannerligen en klar indikation på både din osannolikt kvicka replik och en bedrift i observationskomedi. Jag är sannerligen en stor tjej, och jag är sannerligen vacker. Tack för att du noterade det.”

Läs hela inlägget som hyllas på nätet.

LÄS MER: Näthataren glömde bort att vara anonym – se hans hyllade svar

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset