Efter sex år berättade pojken om vad han sett sin pappa göra.
Efter sex år berättade pojken om vad han sett sin pappa göra.

En 45-årig man misstänks för att ha våldtagit två flickor som varit barnvakt åt hans egen son. Det var sonen själv som berättade för mamman om vad han sett, skriver Arbetarbladet.

Det var för drygt ett år sedan som sonen berättade om de upplevelser han hållit inne under sex år. Han förklarade för sin mamma hur han sett pappan förgripa sig på en 13-årig flicka som då satt barnvakt åt honom, rapporterar Arbetarbladet.

Mamman kontaktade då en annan flicka, som vid 14 års ålder också varit barnvakt åt sonen. Flickan berättade att också hon utsatts av pappan.

LÄS MER: Mannen satt barnvakt – våldtog 10-åring

I polisförhör har flickorna berättat att mannen ville att de ”skulle leka kurragömma” med barnen, och i samband med det stoppat upp fingrar i flickornas underliv.

”NN kände att hans fingrar rörde upp och ner och ut och in i henne”, har en av flickorna berättat i förhör, enligt Arbetarbladet.

Mannen, som är bekant med flickornas familjer, ställs inför rätta nästa vecka. Han nekar till brott och menar att de påstådda övergreppen, som likställs med våldtäkt mot barn, är påhittade.

En av flickorna menar i förhör att hon inte anmält för att hon trodde att ingen skulle lyssna på henne. Hon berättar också att det påstådda övergreppet har förföljt henne hela livet – hon har undvikit män och känt sig äcklad.

LÄS MER: Barnvakt dömd för våldtäkt mot barn

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset