Mannen hade spänt upp en fiskelina över gatan som satt i höjd med kvinnans hals. Bilden har ingenting med artikeln att göra. 
Mannen hade spänt upp en fiskelina över gatan som satt i höjd med kvinnans hals. Bilden har ingenting med artikeln att göra. 

En 34-årig kvinna cyklade in i en fiskelina som en man spänt upp över vägen. – Hon ska ha sett en person på platsen som satt upp linan med flit, säger Kim Hild, pressinformatör på Skånepolisen.

Det var i torsdags vid lunchtid som en kvinna kom cyklande längs en gata i Höör. Efter att hon passerat en man som stod längs vägen blixtrade det plötsligt till av smärta kring halsen, rapporterar Skånska Dagbladet.

LÄS MER: Gillrade tjuvfälla på äldreboende

Mannen hade spänt upp en fiskelina över gatan som satt i höjd med hennes hals. Den ena änden hade han knutit fast i ett staket och den andra änden höll han i själv. Mannen ska även ha sagt till kvinnan ”att hon borde ha sett linan” men hon menar att han sett henne på långt håll och därför borde ha varnat henne.

– Mannen ska ha sagt till henne att han satt upp linan men vi vet inte varför, säger Kim Hild, pressinformatör vid Skånepolisen.

LÄS MER: Polisen jagar bajsmulare på cykel i södra Stockholm​

Kvinnan, som blödde på halsen, fick en chock och lämnade platsen för att uppsöka sjukvård. När hon återvände senare var mannen borta. 34-åringen har nu polisanmält händelsen och mannen är misstänkt för vållande till kroppsskada.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott