Scott Goodwin uppmanar andra att komma till polisen om de är missnöjda med narkotikaköpet.
Scott Goodwin uppmanar andra att komma till polisen om de är missnöjda med narkotikaköpet.

Narkotikan var inte av den kvalitet som mannen önskade sig. Då gick han till polisstationen – och ville göra en anmälan.

Polisen Scott Goodwin har skrivit om händelsen på Polisen i Växjö/Alvestas Facebooksida. Han beskriver hur en man hade kommit till polisstationen för att anmäla någonting. Mannen var lite stökig så en patrull kallades till receptionen.

”Men han hade försvunnit innan patrullen kom fram. Sedan fick vi höra att han var missnöjd med kvalitén på narkotika som han hade köpt och ville anmäla det till polisen men ångrade sig i sista minuten”, skriver Scott Goodwin bland annat.

Polismannen uppmanar även andra som är missnöjda med narkotikaköp att höra av sig till polisen, med viss ironi.
Scott Goodwin säger till SVT att han inte har varit med om något liknande i Sverige tidigare.

– Nej, det är väldigt ovanligt. Jag vet att något liknande hände i Australien som jag kommer ifrån, men jag har själv inte fått in någon sådan anmälan innan.

Efter bara två timmar hade nästan 10 000 personer gillat Facebookinlägget. Vissa riktade dock kritik mot att han "raljerade" och ”hånade” missbrukare.

– Jag tror de vill läsa det fel och söker saker att kritisera. De flesta uppskattar och har gillat det, säger Scott Goodwin till SVT.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset