Nöje Metro Music

Marcus & Martinus till Göteborg

Marcus & Martinus. Arkivbild.
Marcus & Martinus. Arkivbild.

Efter två utsålda Globenspelningar – nu lägger Marcus & Martinus till ytterligare en storspelning, i Scandinavium. Nu släpps dessutom fler biljetter till spelningarna i Stockholm.

Finns det någon hejd på Marcus & Martinus framgångar? För någon månad sedan såldes biljetterna till duons två spelningar i Globen slut på en dag. Och nu är de 14-åriga norska succétvillingarna klara för en spelning i Scandinavium i Göteborg den 10 mars.

Biljetterna släpps den 22 oktober. Arrangören Live Nation meddelar även att det nu släpps extrabiljetter till duons två spelningar i Stockholm den 11 februari.

Marcus och Martinus Gunnarsen har haft närmast osannolika framgångar sedan genombrottet 2012 då de vann Melodi Grand Prix junior, den norska motsvarigheten till Lilla Melodifestivalen. Debutalbumet "Hei" släpptes i fjol och videon till singeln "Elektrisk" har över 31,5 miljoner vissningar på Youtube.

Nya skivan "Together", som till skillnad från debuten har låttexter på engelska, släpps den 4 november. Dessförinnan dyker de upp som gäster på den svenska "Idol"-finalen i Globen i Stockholm den 9 december.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset