I onsdagens avsnitt av "Nya Efterlyst" i TV8 berättar Maritha om sorgen efter mordet på sonen Marley.
I onsdagens avsnitt av "Nya Efterlyst" i TV8 berättar Maritha om sorgen efter mordet på sonen Marley.

Den 24 mars sköts Marley till döds av en okänd gärningsman. Fallet är fortfarande olöst. I onsdagens avsnitt av TV8:s ”Nya Efterlyst” får vi för första gången höra hans mammas berättelse.

Marley skulle ha tagit studenten den 9 juni, något han såg väldigt mycket fram emot. Men natten till den 24 mars hände det som inte får hända. När han och en vän var ute och åkte bil i Vårby gård i södra Stockholm sköts han i bakhuvudet med flera skott av en okänd gärningsman.

Marley avled senare på sjukhus, bara 19 år gammal.

► LÄS MER: Såg sig själv på Efterlyst – gav upp

– Mordet har föregåtts av någon typ av konflikt och vad den konflikten består av kan vi inte med bestämdhet säga, säger Amelie Grenehammar vid polisen i Stockholm till TV8:s ”Nya Efterlyst”.

Under utredningen har det även framkommit uppgifter om att Marley blev utsatt för en ful misshandel en tid innan mordet. Polisen bedömer också att det har inträffat flera skjutningar med direkt koppling till händelsen.

I onsdagens avsnitt av ”Nya Efterlyst” besöker mamma Maritha sonens grav och berättar för första gången om sorgen och den enorma saknaden.

– Jag sörjer hans liv. Han hann aldrig resa själv, han hann aldrig flytta hemifrån och få sin egen lägenhet, han hann aldrig gifta sig och få några barn, säger hon till TV8.

► LÄS MER: Polisen förbryllad över mystiskt skelett i över ett år – söker nu efter vittnen

Om du vet något om mordet på Marley eller någon konflikt han varit inblandad i som kan ha lett till mordet, ring Nya Efterlyst på 08-702 00 90 eller mejla [email protected]

”Nya Efterlyst” sänds i TV8 i kväll onsdag klockan 21.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott