Mannen sitter sedan tidigare i ett fängelse i Skåne. Arkivbild.
Mannen sitter sedan tidigare i ett fängelse i Skåne. Arkivbild.

En 49-årig massör döms för våldtäkt efter att han våldtagit en kvinna som besökt hans klinik för sina ryggproblem. Mannen är sedan tidigare dömd för två liknande våldtäkter.

Under början av 2010 bestämde sig en kvinna för att besöka en man som arbetar som friskvårdsterapeut och massör. Detta för att hon hade ont i nacken, ryggen och axlarna. Väl på kliniken tog kvinnan av sig alla kläder förutom trosorna och försattes i ett "nästan meditativt" tillstånd av massören. 

► LÄS MER: Uberförare döms för våldtäkt
 

Mannen ska då ha utfört sexuella handlingar mot henne och fört hennes hand till sitt kön. När mannen försökte kyssa henne vaknade hon, enligt ExpressenKvinnan anmälde händelsen först flera år senare när hon förstod att hon inte var ensam med att ha utsatts för övergrepp av 49-åringen. 

49-åringen dömdes nämligen till 3 års fängelse i slutet av 2015 i samband med att han våldtagit två kvinnor som sökt upp honom för behandlingar. Ett straff som nu blir sex månader längre efter att mannen nu döms även för händelsen 2010. 49-åringen ska också betala ett skadestånd för kränkning till kvinnan på 115 000 kronor, enligt Nya Wermlands-tidningen.

49-åringen nekar till våldtäkten och menar att händelsen aldrig inträffat, men tingsrätten menar att kvinnans berättelse är trovärdig.

Mannen sitter sedan tidigare i ett fängelse i Skåne där han börjat avtjäna straffet för de två våldtäkterna han tidigare dömts för.

► LÄS MER: Skyllde på att de ”hade rollspel” – döms för våldtäkt

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott