31-årige Matt Peabody från USA har hittat sina förlorade "trillingbröder".
31-årige Matt Peabody från USA har hittat sina förlorade "trillingbröder".

"Jag visste inte att det fanns andra runtom i världen som var så lika mig", säger Matt Peabody, en i raden av dubbelgångare till de två nästan identiska män som fann varandra på ett flyg till Galway.

I fredags rapporterade Metro om två främlingar som hamnat bredvid varandra på ett flygplan – och upptäckt att de var varandras spegelbilder. Nu har dubbelgångarna fått sällskap av ytterligare en kopia – 31-årige Matt Peabody från Sault Sainte Marie i Michigan.

►LÄS MER: Han mötte sin dubbelgångare – på flygstolen bredvid

Matt Peabody såg nyheten om dubbelgångarna och la upp en bild på sig själv på länkdelningsforumet Reddit med texten: "Det verkar som att jag missat mitt flyg". Han hänvisar till nyheten om Robert Stirling, 35, som hamnade bredvid Neil Douglas, 32, på ett flygplan och upptäckte att de var på pricken lika. Dubbelgångarduon ska sedan ha gått ut och tagit en öl tillsammans.

"En klasskamrat visade mig bilden och jag blev ganska paff. Sen fortsatte det att dyka upp fler, det var fascinerande. Jag visste inte att det fanns andra runtom i världen som var så lika mig", skriver han till Metro.

►LÄS MER: Clara hittade sin dubbelgångare på krogen – i ett annat land

Sedan dess har hashtaggen #BeardTwins (skäggtvillingar) uppstått på Twitter och dubbelgångarna har bara blivit fler och fler.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset