Träning ställer höga krav på dina hörlurar. Välj ett par trådlösa som sitter på plats och som står pall för svett.
Träning ställer höga krav på dina hörlurar. Välj ett par trådlösa som sitter på plats och som står pall för svett.

Med rätt musik (och rätt hörlurar) blir det enklare att hålla igång träningen. Här är höstens bästa hörlurar för dig som tränar – och de peppigaste musiklistorna som får dig att orka lite mer!

Hörlurar som glider ur öronen och sladdar som trasslar in sig kan förstöra även det bästa träningspasset. Men det finns hörlurar som gör att du inte behöver kompromissa med varken ljudet eller passformen! Plantronics Backbeat Fit är gjorda för att sitta på plats, oavsett hur intensivt ditt träningspass är och den trådlösa designen gör att du slipper tampas med med sladdar som trasslar in sig i håret eller dina kläder. De är dessutom vattentäta (toppen nu när höstrusket är här på allvar) samt svettsäkra. Och när du springer på en väg eller ute i naturen gör en pytteliten öppning i öronsnäckan att du också kan höra ljuden omkring dig vilket minskar risken för att bli överraskad av till exempel en bil.

Plantronics Backbeat Fit kommer i mängder av färger så att du kan hitta just din favorit – och med en laddning får du åtta timmars batteritid. Sätt på din favoritspellista, plugga in lurarna, snöra på dig träningsskorna och  kör!

Har du inte bestämt dig för hur din träningshöst ska se ut? Här är fem träningsformer med passande spellistor som får dig att orka lite mer!

Upptäck mångas favorit: spinning!

Spinning är högintensiv konditionsträning som kan anpassas efter din egen förmåga. Det är effektiv träning för att öka både kondition och förbränning och passar för såväl nybörjaren som den invigde. Glöm inte vattenflaskan – här svettas du en hel del!

Högintensiv cardio

Löpning, simning eller skidåkning. Cardio- eller konditionsträning, består av flera träningsformer, men gemensamt är att de höjer din puls. Skruva upp volymen och passa på att ta löpspåret istället för löpbandet i ett par månader till!

Styrkelyft med kraft

Ta din styrketräning till nästa nivå och testa power training. Här görs i styrkeövningarna snabbt och kraftfullt med tunga vikter, många set men få repetitioner. Som otränad behöver du först ”grundträna” en period för att kunna göra dessa övningar.

Gå utanför din komfortzon

Extrema träningsformer och sporter handlar om att ge allt! Ett exempel är populära träningsformen CrossFit där du verkligen utmanas att gå utanför din komfortzon. Men även om det gäller att pressa sig till max på varje pass är det en träningsform för alla eftersom svårighetsgraden anpassas efter dina förutsättningar.

Varva ned med mindfullness

Jobbhösten är här och när schemat känns stressigt kan det vara bra att hitta musik, verktyg och övningar som hjälper dig att varva ner. Mindfulness handlar om sinnesnärvaro och här är andningen en central del i träningen.

Höstens bästa svettsäkra hörlurar

Kicka igång träningshösten med ett par svettsäkra lurar!  Klicka hem Plantronics Backbeat Fit från Inet (Årets nätbutik 2016).

Om du beställer innan klockan 17 skickas orden redan nästa dag.

Läs mer om Plantronics Backbeat Fit och klicka hem ditt par på Inet.se.

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset