Martin Hansson, moderedaktör på Metro Mode, åkte till Miami och fick känna på stadens puls. Ett av hans tips är att besöka South Beach och dess färgglada livvaktstorn.
Martin Hansson, moderedaktör på Metro Mode, åkte till Miami och fick känna på stadens puls. Ett av hans tips är att besöka South Beach och dess färgglada livvaktstorn.

Metro mode satsar på ett nytt reseprogram för att stilla sina läsares sug efter restips. Programmen kommer fokusera på att ge inspiration till nya resmål. Först ut i ledet av fyra är Martin Hansson som besöker Miami.

Det första i raden av Metro modes reseprogram ”We have a plan” släpptes under helgen. Först att ge sig ut i världen var moderedaktören Martin Hansson. Han begav sig till Miami för att upptäcka stadens puls och de kontrasterna som den soliga staden har att erbjuda, men framförallt för att visa hur man maxar resan med smarta restips.

– Många av våra läsare är reseintresserade, och med att det blivit enklare att resa vill vi kunna erbjuda en reseguide fylld av intressant innehåll om roliga städer.

I avsnittet får man se allt från hur man fintar sin jetlag till vilken mat som funkar bäst under en hel dags shopping. Enligt Martin Hansson är svaret givet – USAs stolthet hamburgaren! Det är ett måste att uppleva de extravaganta skapelserna när man är på plats i Miami, berättar han.

– Det roligaste i livet är inte att gå ner i varv. Är man på semester så ska man inte gå runt och äta rawfood.

Det bjuds också på shoppingtips och en inblick i de hippaste områdena i stan, men det är inte bara mode-Martin som visas i programmet. Bland annat testar han också på djuphavsfiske.

– Det blir lite mer av mig själv än bara mitt intresse för mode. Jag valde att åka till Miami för att jag aldrig varit där, staden är fylld med kontraster och det är så roligt att se.

I fyra personliga program får vi under våren följa några av Metro modes profiler till städer runt om i världen. I de kommande tre åker Fannie Redman till Bangkok, Niklas Berglind upplever Kapstaden och Pamela Bellafesta testar på Tel Aviv.

Läs Martin Hanssons blogg på Metromode.se.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om resor