Niklas Berglind och Fanny Ekstrand ska diskutera vårens hetaste mode.
Niklas Berglind och Fanny Ekstrand ska diskutera vårens hetaste mode.

Metro Mode bjuder in till modevisningar och bloggevent under modeveckan i Nordstan, Göteborg. Metros modebloggare Niklas Berglind och Fanny Ekstrand diskuterar vårens hetaste mode.

Mellan 29 mars och 3 april pågår modeveckan i Göteborg, arrangerat av Nordstan. På torsdagen, den 31 mars, anordnar Metro Mode ett bloggevent. Klockan 17 pratar modebloggarna Niklas Berglind och Fanny Ekstrand om vårens hetaste mode. 

– Den här våren är modet väldigt spretigt, det finns något för alla. Det allra hetaste är 70-talstrenden och mocca men det är också väldigt mycket 90-tal, så det är en cool mix, säger Niklas Berglind.

LÄS MER: 11 snygga budgetköp du behöver i din vårgarderob

Fanny Ekstrand sitter också i juryn för tävlingen #gbgbästklädda som utser Göteborgs bäst klädda man och kvinna. Reglerna är enkla: Nominera dig själv eller någon du känner genom att lägga upp en bild på Instagram med hashtaggen #gbgbästklädda.

Det enda kriteriet för tävlingen är att den nominerade måste ha någon anknytning till Göteborg – personen måste komma från, bo eller jobba i staden. Vinnaren utses klockan 17.30 den 31 mars. Priset är ett presentkort på 2000 kronor.

LÄS MER: Så får du in vårens retrosport i din stil

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje