Vet du inte hur du ska uppmärksamma din League of Legends-älskande kärlek på alla hjärtans dag? LCS-spelarna ger dig några härliga sista minuten-hälsningar att skicka till hjärtat ditt.

Även den mest kallhjärtade person kan behöva en värmande kärlekshälsning och vad passar då bättre än om hälsningen kommer från en stjärna i LCS. Riot har komponerat femtio alla hjärtans dag-kort med stjärnorna från ligan för dig att skicka till någon du känner lite extra för. Själva kallar de korten för cringe, men egentligen är de mest bara gulliga.

Metro Esport har samlat och betygsatt några av korten som kan få det att hetta till.

Betyg: 4
För den som föredrar en pang på rödbetan-hälsning. Varför inte gå rakt på sak med Fnatic-spelaren Mads ”Broxah” Brock-Pedersen?

Betyg: 3
Haha. Ordvitsen får en stark trea i betyg. Och visst finns det något charmigt i Lucas ”Cabochard” Simon-Meslet inbjudan till en dejt.

LÄS MER: Fnatics nyförvärv Hylissang: Rekkles svåraste jag jobbat med

Betyg: 4
Riot spinner vidare på den gulliga bromancen mellan Svenske G2-spelaren Petter ”Hjarnan” Freyschuss och medspelaren Kim ”Wadid” Bae-in. LCS starkast skinande broderliga kärlek. Fint!

Betyg: 4
Kim ”Wadid” Bae-in har sagt i en intervju att han inte brydde sig om i vilket lag han skulle spela bara han fick spela tillsammans med Hjärnan. Gulle då.

Betyg: 5
Möjligtvis det starkaste kortet i samlingen. Både en bra ordvits, ett skämt om Unicorns of Love-spelaren Jonas ”Kold” Andersens namnbyte och en kärleksförklaring på en och samma gång. Starkt!

LÄS MER: #vispelarintemed gör uppror mot trakasserierna i spelvärlden

Betyg: 1
Riots kort med svensken Jonas ”Memento” Elmarghichi faller ändå in under kategorin ”väntad ordvits”. Här skulle det kanske behövas en vända till för att imponera på din käresta.

Betyg: 3
Svärmorsdöms-känslan är total när svensken Hampus ”Promisq” Abrahamsson dyker upp i Riots galleri. Frågan man ställer sig är vad som hade hänt om han hållit fast vid sitt gamla nickname Sprattel.

Betyg: 4
För den som vill åt den där bad boy-känslan i sin alla hjärtans-daghälsning är kortet med Martin ”Rekkles” Larsson det rätta. Tuff stil. Och kärleksfull ordlek med namnet.


Betyg: 4
Ett kort att skicka till brödälskaren… eller något annat beroende på fantasinivå… Plus i kanten för den Paul ”sOAZ” Boyer uppseendeväckande aggressiva ätstil.

Samtliga bilder kommer från Riot.

LÄS MER: Erik Glanell: Kritikernas tankevurpor stoppar inte esporten från OS

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset