Snart är det dags! Den 25 maj kan du plocka upp Metros VM-guide i utvalda sportbarer runt om i landet.
Snart är det dags! Den 25 maj kan du plocka upp Metros VM-guide i utvalda sportbarer runt om i landet.

Vem vinner och vem försvinner? Tar sig Sverige förbi gruppspelet? Metro ger dig allt du behöver veta inför sommarens största fotbollshändelse.

Över 80 sidor av analyser, intervjuer och ett stort fokus på vår VM-trupp. Vare sig du är en fotbollsfantast eller ej innehåller Metros VM-guide allt du kan tänkas behöva inför sommarens rysare i Ryssland.

– Fotbolls-VM är hetare än någonsin. Sverige är äntligen med igen, och det är ovanligt många lag som kan utmana om världsmästartiteln. Då är det självklart för oss att storsatsa på fotboll, och det känns extra roligt att vi gör det med etablerade namn som Frida Nordstrand och Marcus Leifby. Med analyser av samtliga lag, matiga intervjuer och insiktsfulla krönikor får läsarna en komplett guide till fotbollsfesten, säger Filip Häggberg, redaktör för Metros VM-bilaga.  

LÄS MER: Sveriges trupp spikad: Här är laget till fotbolls-VM i Ryssland

VM-Guiden kommer från och med den 25 maj att hittas på 55 olika sportbarer runt om i Sverige och konkurrera med kvällstidningarnas dyra versioner.

– Jag har läst dem i alla år. De är ofta bra, men alltid väldigt dyra. Jag ser ingen anledning att köpa någon av dem nu när vi kommer att göra ett minst lika bra magasin, som är helt gratis, säger Thomas Eriksson, publisher på Metro.

LÄS MER: Gyllene Tider har släppt VM-låt – här är reaktionerna

För den som vill veta allt värt att veta är det bara att plocka ett magasin på fristående, utvalda sportbarer. Tanken är att du ska kunna bära med dig magasinet under hela VM.

– Se det lite som en handbok. Ta med ett exempel till dig själv, till familjen eller kollegan som inte kunde bry sig mindre, säger Filip Häggberg.

Metros VM-magasin

Totalt kommer 40 000 exemplar  att ligga runt om i Sverige, med fokus på Stockholm, Göteborg och Malmö.

Magasinen kommer att hittas i utvalda, fristående sportbarer.

Magasinet innehåller nära 80 sidor av intervjuer, krönikor, analyser och fakta om spelare och tränare.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset