Michael Skråmo är död. Det uppger hans mamma för SVT Nyheter. "Det går inte att föreställa sig den sorg vi känner nu”, skriver hon.

Michael Skråmo från Göteborg är välkänd för att både ha uppmanat till terrorism och till rekrytering av terrorism. Han har också uppmanat till terrorattentat i Sverige.

Förra veckan greps han enligt uppgifter i Syrien av den kurdiska YPG-milisen, men uppgifterna kring gripandet har varit oklara och det är i nuläget oklart om han någonsin var gripen. Den senaste veckan har det också förekommit olika uppgifter kring om Skråmo är vid liv eller inte.

Nu säger hans mamma till SVT Nyheter att han är död.

Det är oklart hur han dog, men hans mamma uppger skriftligt till SVT att han ”avled av sina skador”.

”Det går inte att föreställa sig den sorg vi känner nu”, skriver hon.

Michael Skråmo är norsk medborgare, men har bott i Sverige hela sitt liv. Hans fru dog nyligen och de har sju barn tillsammans. I nuläget är det oklart var barnen befinner sig.

LÄS MER: ”Michael Skråmo kan få långt fängelsestraff”

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset