Familjen Duggar när Michelle fick sitt 17:e barn, 2007. Nu ska hon få sitt 20:e.
Familjen Duggar när Michelle fick sitt 17:e barn, 2007. Nu ska hon få sitt 20:e.

Jättefamiljen Duggar ska få tillökning. Men det finns risker med att föda så många barn.

Hon har redan fött 19 barn – nu ska familjen Duggar få tillökning igen. Michelle, 45, och Jim Bob, 46, väntar barn för tjugonde gången. Jättefamiljen bor i Arkansas, USA, och har en egen realityserie, "19 Kids and Counting".

”Hela familjen är så glad över att Gud har välsignat oss med ett till barn. Varje barn är tacksamt för att vara här. Vårt mål är att lära och träna dem att älska Gud och tjäna andra”, skriver den nu gravida 19-barnsmamman på familjens hemsida.

Tillskottet är planerat till april nästa år. Det har gått två år sedan det 19:e barnet i syskonskaran Duggar kom till världen. Michelle födde dottern Josie tre och en halv månad för tidigt och under dramatiska förhållanden, skriver Live Science.   

Det kan vara riskfyllt att föda så många barn, menar experterna. ”Ju fler graviditeter man genomgår desto större blir risken att något går fel, det kan göra barnen som redan fötts moderlösa”, sa Philip Darney, läkare och chef vid hälso- och reproduktionscentret, University of California.   

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset