"Jävla Migrationsverket" sa den röst som de som ringde till myndigheten möttes av i morse.
"Jävla Migrationsverket" sa den röst som de som ringde till myndigheten möttes av i morse.

Personer som har ringt till Migrationsverkets växeltelefon i morse har mötts av en hotfull röst som sa "jävla migrationsverket". Klockan 9:30 rapporterade Migrationsverket att växeln fungerade som normalt igen.

Myndigheten bekräftar uppgifterna om den hotfulla rösten.

– Vi känner till att det har varit problem under morgonen, säger Migrationsverkets presskommunikatör Irene Sokolow till Svt Nyheter.

LÄS MER: Migrationsverket: 384 misstänkta fall av människohandel 2018

Migrationsverket har varit i kontakt med sin telefonoperatör och nu utreder man vad som har hänt. Men än så länge vet inte myndigheten hur det kunde inträffa.

– Det är klart att det är allvarligt och vi undersöker just nu om det här är någonting som är planerat eller om det finns andra omständigheter som kan få sin förklaring, säger Irene Sokolov till SVT Nyheter Öst.

LÄS MER: Svenska gränskontroller totalsågas av EU: ”Brådskande åtgärder bör vidtas”

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset