Den amerikanske vicepresidenten har mer att göra med "Game of thrones" än man kanske kan ana – under den senaste säsongens tredje avsnitt skrek skådespelaren Jacob Anderson hans namn flera gånger under stridsscenerna.

När Jacob Anderson, skådespelaren bakom karaktären Grey Worm, skulle improvisera något på sagospråket valyriska under inspelningen av stridsscenerna var vicepresidenten Mike Pence tydligen det enda han kom att tänka på.

LÄS MER: Sammanfattning: Detta har hänt under tidigare säsonger ”Game of thrones”

– Jacob var så trött och yrande att det enda han kunde komma på att skrika var ‘Mike Pence, Mike Pence, Mike Pence” sa tv-seriens producent D.B. Weiss i en intervju på pratshowen Jimmy Kimmel live.

Vid klippningen dubbades däremot scenen om, vilket är varför du inte kommer få höra vicepresidenten nämnas i programmet.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset