Johnny Depp och Amber Heard ber om ursäkt för hundsmuggling i en video som hånas av Australiens jordbruksminister.
Johnny Depp och Amber Heard ber om ursäkt för hundsmuggling i en video som hånas av Australiens jordbruksminister.

Johnny Depp och hans fru Amber smugglade in sina hundar till Australien. Efter hård kritik från landets regering valde de att be om ursäkt i en video. Nu hånar Australiens jordbruksminister och vice premiärminister paret. ”Jag tror inte att han får en Oscar för sitt framträdande”, säger Barnaby Joyce, enligt BBC.

Det var i mars i år som Johnny Depps fru Amber Heard förde in parets hundar i Australien – något som är strikt förbjudet i landet, skriver BBC.

Hon åtalades för att ha förfalskat resedokument och smugglat in parets yorkshireterrier Pistol och Boo och riskerade upp till tio års fängelse och böter på motsvarande 62.000 kronor. Men i måndags meddelade en domstol i Queensland att hon slipper påföljd, skriver DN.

►LÄS MER: Klart: Johnny Depp kommer till Stockholm

Under förhandlingen fick rätten se en video på Depp och Amber där de ber hela Australien om ursäkt för sitt agerande. Filmklippet som släpptes för allmänheten under gårdagen, har väckt många kritiska reaktioner på sociala medier.

Australiens jordbruksminister och vice premiärminister Barnaby Joyce är en av dem som riktat en känga till skådespelarparet. Han menar att Depp såg ut som han ”var på audition för ’Gudfadern’”.

– Jag tror inte att han får en Oscar för sitt framträdande, säger Barnaby Joyce, enligt BBC.

►LÄS MER: Nu släpps Johnny Depp och Diors hyllade parfymsamarbete

 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset