Arkivbild.
Arkivbild.

Under onsdagen attackerades en vakt på scenen under en konsert med rapparna Ghostface Killah och Killah priest i Stockholm. Vakten fick ett stort skärsår från tinningen till käken och kom att föras till sjukhus. Det rapporterar Aftonbladet.

Under onsdagen spelade de amerikanska rapparna Ghostface Killah, en av ursprungsmedlemmarna i legendariska Wu-Tang clan, och Killah priest på Debaser Medis i Stockholm. När rapparna tog upp en serie personer på scen kom en vakt att misshandlas, rapporterar Aftonbladet.

 LÄS MER: Svenska Vanessa Liftig gör musik med Wu-Tang Clan – gratis

 

– De tog upp massa tjejer på scenen som skulle dansa med dem. Samtidigt kom det upp en kille som gjorde illa en vakt i ansiktet. Vakten fick ett stort skärsår ungefär från tinningen till käken. Det var ett blodbad på scenen. Vakten tog en handduk för ansiktet och sprang av scenen, säger ett vittne till tidningen.

Gärningsmannen kom sedan att kastas av från scenen och försvann sedan. Konserten kom efter händelsen att avbrytas.

– De körde klart låten innan de avbröt konserten och hänvisade folk till tröjförsäljningen utanför konsertlokalen. Där låg den här killen nedbrottad av vakter. När vi stod där kom även polisen dit. Det tog säkert tio minuter från att vakten skars på scenen till att vi såg killen ligga nedbrottad, säger vittnet till Aftonbladet.

Händelsen bekräftas av polisen och SOS Alarm.

– Man säger att det kan vara allt ifrån glasskärva till kniv. En man är frihetsberövad för grov misshandel, säger Pontus Sandulf, gruppchef vid polisens regionledningscentral i Stockholm, till Aftonbladet.

► LÄS MER: 70 brottsmisstänkta efter Wu-Tang Clans konsert

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott